ABRIPOSTERS

Abriposters zijn grote reclameposters die geplaatst worden in de wacht- en schuilhokjes bij bushaltes, metrostations en treinstations. Deze posters zijn niet te missen voor passanten en bieden daarom een uitstekende manier om uw merk of product onder de aandacht te brengen.

Bij Hendex hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, produceren en plaatsen van Abriposters voor bedrijven in verschillende sectoren. Onze Abriposters zijn van hoge kwaliteit en worden geplaatst op strategische locaties, waardoor uw boodschap optimaal wordt gezien en gelezen.

Een Abriposters campagne bij Hendex biedt verschillende voordelen. Zo bereikt u een groot en divers publiek en zorgt u voor een verhoogde naamsbekendheid. Bovendien bieden Abriposters u de mogelijkheid om uw boodschap visueel aantrekkelijk te presenteren en kunt u deze afstemmen op uw doelgroep. Met een creatief ontwerp en een pakkende boodschap kunt u de interesse wekken van potentiële klanten en hen verleiden om meer te weten te komen over uw product of dienst.

Kortom, als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw merk of product onder de aandacht te brengen van een breed publiek, overweeg dan een Abriposters campagne bij Hendex. Wij hebben de expertise en ervaring om uw campagne tot een succes te maken en uw boodschap op een krachtige manier over te brengen.
Wij hebben diensten geleverd voor vele steden waaronder:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Enschede, Haarlem, Arnhem, Zaanstad, Amersfoort, Haarlemmermeer, s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Maastricht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn, Westland, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo, Deventer, Sittard-Geleen, Helmond, Hengelo, Purmerend, Hilversum, Roosendaal, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Lelystad, Almelo, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg, Barneveld, Doetinchem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Mijdrecht en nog veel meer plaatsen en wekelijks voegen we meer aan deze lijst toe!

WAAROM HENDEX MEDIA

Bij Hendex weten we hoe belangrijk het is om afspraken na te komen. Daarom zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze dienstverlening. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak die perfect aansluit bij jouw behoeften. Zo ben je verzekerd van een unieke campagne die opvalt bij je doelgroep.

We begrijpen dat snelheid essentieel is in de wereld van guerrillamarketing. Daarom garanderen wij dat alles snel geregeld wordt, zodat je campagne snel van start kan gaan. Of je nu op zoek bent naar straatmarketing, virale campagnes of andere creatieve concepten, wij hebben de ervaring en kennis om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bovendien, hebben wij jarenlange ervaring in guerrillamarketing en hebben we al vele bedrijven geholpen om succesvol te zijn. Onze kennis van de nieuwste trends en technologieën zorgt ervoor dat we altijd een stap vooruit zijn en we onze klanten kunnen voorzien van de meest innovatieve marketingoplossingen.

Dus waarom zou je met Hendex werken? Omdat wij staan voor 100% toewijding, betrouwbaarheid en ervaring. Wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak die perfect past bij jouw bedrijf en zorgen voor een snelle en effectieve uitvoering van je campagne. Kies voor Hendex en ervaar zelf hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen tillen.
 

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

Wij werken door heel Nederland en in het buitenland. Twijfel je nog over wat de beste buitenreclame strategie is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via 085 06 06 269 of vraag een adviesgesprek aan. Wij denken graag met jou mee.

Wij zijn internationaal actief.