DIENSTEN

Bij Hendex kan je terecht voor al uw media campagne's. Alles kan en wij denken graag met u mee om uw campagne zo goed mogelijk zichtbaar te maken. Hieronder vindt u een paar van onze vaste diensten maar daarnaast kunnen wij nog veel meer voor u doen. Wij nemen graag deze werkzaamheden bij u uit handen zodat u verder kan werken aan uw core business. Als je vragen hebt kan je ons ook altijd mailen of bellen.

WERKWIJZE

SANDWICHBORDEN
VERKIEZINGSCAMPAGNE
VIADUCTRECLAME
GUERRILLAMARKETING
KRIJT SJABLOON
REVERSE GRAFITTI
ABRIPOSTERS
HEKWERK RECLAME
POSTERCAMPAGNE
MOBIELE ABRI'S
STICKERS
BEAMER PROJECTIE
MURALS
WILDPLAK CAMPAGNES
MEER INFO?

GRAFISCH ONTWERP?

Geen probleem! Wij hebben een groot netwerk van ontwerpers.

Hendex heeft een groot netwerk en daarin zitten ook een hoop mediabureau's die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van flyers, posters en eventuele druk. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en hoe we het best u campagne in beeld kunnen brengen. Daarna gaan de ervaren vormgevers op een professionele manier aan de slag en wordt het werk opgeleverd. Uw boodschap wordt volledig door vormgevers opgemaakt op basis van uw instructies.

Wij koppelen steeds naar u terug en vragen voor zoveel mogelijk feedback totdat u tevreden bent. Wij bieden u geen mogelijke sjablonen aan, maar een uniek ontwerp wat u tevreden stelt. Van zakelijk tot speels, Hendex vindt altijd wel een oplossing!
 

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

Wij werken door heel Nederland en in het buitenland. Twijfel je nog over wat de beste buitenreclame strategie is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via 085 06 06 269 of vraag een adviesgesprek aan. Wij denken graag met jou mee.

Wij zijn internationaal actief.