OVER ONS

WAT DOEN WE? Op het gebied van buitenreclame, heeft Hendex jarenlang ervaring. Hendex krijgt uw campagne razendsnel op straat. Als u zelf mogelijke affiches heeft kunnen wij direct voor u aan de gang. Heeft u zelf geen affiches of vindt u het lastig m.b.t. ontwerp en content? Wij staan graag open om ook dit voor u te verzorgen! Binnen enkele dagen verzorgen wij uw drukwerk tegen scherpe tarieven. Wij schakelen constant terug naar u zodat u op de hoogte blijft van de mogelijke processen van uw campagnes en op basis daarvan kan er feedback gegeven worden.

Hendex geeft u vakkundig advies en uw wensen staan bij ons centraal. Eerst wordt er vrijblijvend offerte gemaakt en dit wordt uitgebreid met u besproken. Na de bespreking, worden eventueel dingen aangepast tot u tevreden bent met het eindresultaat. Nadat wij een akkoord van u krijgen, gaan wij over tot produceren van de reclame en daarnaast wordt er een fotoreportage van uw campagnes meegegeven. Hierin wordt vastgelegd hoe de doelstellingen met het beschikbare budget worden behaald.

WERKWIJZE

1. WENSEN VAN DE KLANT
In het gesprek bespreken wij de mogelijkheden m.b.t. tot uw campagne. Eventueel kan er gesproken worden voor het ontwerpen van affiches als u dat niet heeft. De klant geeft haar wensen aan en wordt het duidelijk welk product, merk of evenement er gepromoot moet worden. Verder heeft de klant een idee waar de campagne in Nederland zichtbaar moet worden.
2. OFFERTE OPSTUREN MET INFORMATIE
Wij geven in een vorm van offerte een nauwkeurig advies over de plaatsen, aantallen, formaten en hoeveelheden. Zodra u bereid bent om met Hendex mee te werken, wordt in overleg een plan opgesteld. In dit plan wordt duidelijk gemaakt wie de doelgroep is, waar u uw campagne wilt uitvoeren en wanneer.


3. VERSPREIDEN VAN UW CAMPAGNE
Daarnaast krijgt de klant de mogelijkheid om het drukwerk direct te bestellen via Hendex. Wanneer het drukwerk geleverd is, begint Hendex met het verspreiden van de posters. Wij respecteren de lopende campagnes van andere plakkers, zodat zij ons plak campagnes ook respecteren. Hierdoor blijven de campagnes ook langer hangen.

4. CAMPAGNE EVALUATIE
Yes gelukt! Uw campagnes zijn door Hendex verspreid. Om goed ervan te leren, is het voor ons een evaluatie belangrijk. Wat ging er goed? Wat minder? En hoe kunnen wij dit de volgende keer beter of anders aanpakken? Dit allemaal goed om te weten en met behulp van de evaluatie, kunnen wij onze diensten steeds verbeteren.


ONS VERHAAL

Sinds 2002 is Hendex actief als een betrouwbaar mediabureau die voor haar klanten posters, affiches en drukwerk ontwerpt en verspreidt in het straatbeeld. Met onze 15 jaar lang ervaring in de mediawereld, kunnen wij garanderen dat wij de beste eindresultaat opleveren voor onze klanten. Van ontwikkeling tot uitvoering, wij doen het graag voor u!

Buitenreclame en wildplakken (affichage) is onze specialisatie.

Meer over buiten reclame...

Hendex is een betrouwbaar full-service mediabureau die complete campagnes bedenken en uitvoeren. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam, maar onze wildplakkers en campagnes zijn internationaal actief.

Buitenreclame is onze specialiteit en we werken samen met toonaangevende multinationals, zoals Nike en G-Star, maar ook nationaal opererende organisaties, zoals Gemeente Amsterdam, Uber Eats en Albert Heijn.
 

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

Wij werken door heel Nederland en in het buitenland. Twijfel je nog over wat de beste buitenreclame strategie is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via 085 06 06 269 of vraag een adviesgesprek aan. Wij denken graag met jou mee.

Wij zijn internationaal actief.