SANDWICHBORDEN

Als je een fysieke locatie hebt, zoals een winkel of restaurant, is het belangrijk om aandacht te trekken van potentiële klanten die voorbijlopen. Een effectieve manier om dit te doen is door middel van sandwichborden. Sandwichborden zijn een geweldige manier om je boodschap op te laten vallen en voorbijgangers te informeren over speciale aanbiedingen, nieuwe producten of andere belangrijke informatie.

Bij Hendex begrijpen we hoe belangrijk het is om op te vallen in een drukke omgeving en daarom bieden we hoogwaardige sandwichborden aan die zijn ontworpen om de aandacht te trekken. Onze sandwichborden zijn gemaakt van duurzaam materiaal en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zodat je zeker weet dat jouw boodschap goed zichtbaar blijft, ongeacht de omstandigheden.

We hebben ook een ruime keuze aan formaten, stijlen en kleuren, zodat je altijd het perfecte bord kunt vinden om jouw boodschap over te brengen. Of je nu op zoek bent naar een groot bord dat de aandacht van voorbijgangers trekt, of een kleiner bord dat discreet naast je voordeur past, bij Hendex vind je altijd wat je zoekt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor een succesvolle sandwichbordencampagne, dan ben je bij Hendex aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen om jouw boodschap op de juiste manier over te brengen!

Wij hebben diensten geleverd voor vele steden waaronder:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Enschede, Haarlem, Arnhem, Zaanstad, Amersfoort, Haarlemmermeer, s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Maastricht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn, Westland, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo, Deventer, Sittard-Geleen, Helmond, Hengelo, Purmerend, Hilversum, Roosendaal, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Lelystad, Almelo, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg, Barneveld, Doetinchem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Mijdrecht en nog veel meer plaatsen en wekelijks voegen we meer aan deze lijst toe!

HIGHLIGHTS

WILDPLAKZUIL
SANDWICHBORDEN
VERKIEZINGSCAMPAGNE
VIADUCTRECLAME

WAAROM HENDEX MEDIA

Bij Hendex weten we hoe belangrijk het is om afspraken na te komen. Daarom zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze dienstverlening. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak die perfect aansluit bij jouw behoeften. Zo ben je verzekerd van een unieke campagne die opvalt bij je doelgroep.

We begrijpen dat snelheid essentieel is in de wereld van guerrillamarketing. Daarom garanderen wij dat alles snel geregeld wordt, zodat je campagne snel van start kan gaan. Of je nu op zoek bent naar straatmarketing, virale campagnes of andere creatieve concepten, wij hebben de ervaring en kennis om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bovendien, hebben wij jarenlange ervaring in guerrillamarketing en hebben we al vele bedrijven geholpen om succesvol te zijn. Onze kennis van de nieuwste trends en technologieën zorgt ervoor dat we altijd een stap vooruit zijn en we onze klanten kunnen voorzien van de meest innovatieve marketingoplossingen.

Dus waarom zou je met Hendex werken? Omdat wij staan voor 100% toewijding, betrouwbaarheid en ervaring. Wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak die perfect past bij jouw bedrijf en zorgen voor een snelle en effectieve uitvoering van je campagne. Kies voor Hendex en ervaar zelf hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen tillen.
 

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

Wij werken door heel Nederland en in het buitenland. Twijfel je nog over wat de beste buitenreclame strategie is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via 085 06 06 269 of vraag een adviesgesprek aan. Wij denken graag met jou mee.

Wij zijn internationaal actief.