WILDPLAKZUIL

Wildplakzuilen, wildplakken is een efficiënte en goedkope manier van zichtbare buitenreclame. Wildplakzuilen zijn vaak geplaatst op mooie, zichtbare plekken door de gemeente. Dagelijks passeren van honderden tot aan duizenden voetgangers, auto's en fietsers deze plekken.

De culturele sector heeft altijd heel veel gebruik gemaakt van deze plakzuilen om hun agenda's onder de aandacht te brengen bij de passanten. Denk aan musea, poppodia, evenementen zoals festivals en muzieklabels. Ze maken veelvuldig gebruik van deze plakzuilen en wij zijn de ideale partner die je helpt om uw campagne zichtbaar in beeld te brengen.

Door de expertise van Hendex weet u zeker dat uw posters hangen op een goede plek zodat ze zichtbaar zijn voor alle passanten. Bijna in elke Nederlandse gemeenten staan wildplakzuilen op centrale toplocaties, zoals winkelcentra, gemeentehuizen en pleinen. Druk bezochte plekken waar jongeren en jongvolwassenen zitten of passeren. Deze plekken zijn strategisch ideaal voor elke campagne, maakt niet uit of u een dienst, evenement of product wilt aanprijzen.

Bijkomend voordeel is dat er uit verschillende formaten gekozen kan worden en dat wij op verzoek de nadruk kunnen leggen op specifieke gebieden. Dus wilt u posters plakken in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of een andere stad, of zoekt u een wildplakker voor de wildplak zuil in het winkelcentrum van uw buurt.

Neem dan contact met ons op.

WERKWIJZE

WILDPLAKZUIL
SANDWICHBORDEN
VERKIEZINGSCAMPAGNE
VIADUCTRECLAME

GRAFISCH ONTWERP?

Geen probleem! Wij hebben een groot netwerk van ontwerpers.

Hendex heeft een groot netwerk en daarin zitten ook een hoop mediabureau's die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van flyers, posters en eventuele druk. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en hoe we het best u campagne in beeld kunnen brengen. Daarna gaan de ervaren vormgevers op een professionele manier aan de slag en wordt het werk opgeleverd. Uw boodschap wordt volledig door vormgevers opgemaakt op basis van uw instructies.

Wij koppelen steeds naar u terug en vragen voor zoveel mogelijk feedback totdat u tevreden bent. Wij bieden u geen mogelijke sjablonen aan, maar een uniek ontwerp wat u tevreden stelt. Van zakelijk tot speels, Hendex vindt altijd wel een oplossing!
 

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

Wij werken door heel Nederland en in het buitenland. Twijfel je nog over wat de beste buitenreclame strategie is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via 085 06 06 269 of vraag een adviesgesprek aan. Wij denken graag met jou mee.

Wij zijn internationaal actief.