WILDPLAKZUILEN

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je merk of boodschap onder de aandacht te brengen, is het plaatsen van wildplakposters op openbare plaatsen een geweldige optie. Het kan echter lastig zijn om de juiste locaties te vinden om je posters op te hangen en om ervoor te zorgen dat je posters opvallen tussen al het andere straatmeubilair. Dat is waar Hendex om de hoek komt kijken.

Hendex is gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende soorten buitenreclameoplossingen, waaronder wildplakzuilen. Onze wildplakzuilen zijn strategisch geplaatst op drukke en zichtbare locaties in steden en gemeenten in heel Nederland, zodat je zeker weet dat je boodschap door veel mensen wordt gezien.

Bovendien zijn onze wildplakzuilen van de hoogste kwaliteit en voldoen ze aan alle wettelijke eisen en richtlijnen. Dit betekent dat je posters veilig en legaal kunnen worden geplaatst, zonder dat je risico loopt op boetes of andere juridische problemen.

Onze wildplakzuilen zijn ook erg flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en doelen. We kunnen bijvoorbeeld verschillende formaten posters accepteren en bieden zowel korte als lange campagnes aan. En omdat onze wildplakzuilen opvallen in het straatbeeld, zijn ze perfect voor het aankondigen van evenementen, het promoten van nieuwe producten of het versterken van je merk.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare manier om je boodschap naar een groot publiek te brengen, dan is een wildplakzuilcampagne met Hendex een geweldige optie. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen om jouw boodschap effectief te communiceren!
Wij hebben diensten geleverd voor vele steden waaronder:
Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Enschede, Haarlem, Arnhem, Zaanstad, Amersfoort, Haarlemmermeer, s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Zwolle, Leiden, Dordrecht, Maastricht, Ede, Leeuwarden, Alphen aan den Rijn, Westland, Alkmaar, Emmen, Delft, Venlo, Deventer, Sittard-Geleen, Helmond, Hengelo, Purmerend, Hilversum, Roosendaal, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Lelystad, Almelo, Vlaardingen, Gouda, Assen, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Katwijk, Zeist, Nieuwegein, Hardenberg, Barneveld, Doetinchem, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Uithoorn, Mijdrecht en nog veel meer plaatsen en wekelijks voegen we meer aan deze lijst toe!

HIGHLIGHTS

WILDPLAKZUIL
SANDWICHBORDEN
VERKIEZINGSCAMPAGNE
VIADUCTRECLAME

WAAROM HENDEX MEDIA

Bij Hendex weten we hoe belangrijk het is om afspraken na te komen. Daarom zetten we ons volledig in om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze dienstverlening. Of je nu een klein of groot bedrijf hebt, wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak die perfect aansluit bij jouw behoeften. Zo ben je verzekerd van een unieke campagne die opvalt bij je doelgroep.

We begrijpen dat snelheid essentieel is in de wereld van guerrillamarketing. Daarom garanderen wij dat alles snel geregeld wordt, zodat je campagne snel van start kan gaan. Of je nu op zoek bent naar straatmarketing, virale campagnes of andere creatieve concepten, wij hebben de ervaring en kennis om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Bovendien, hebben wij jarenlange ervaring in guerrillamarketing en hebben we al vele bedrijven geholpen om succesvol te zijn. Onze kennis van de nieuwste trends en technologieën zorgt ervoor dat we altijd een stap vooruit zijn en we onze klanten kunnen voorzien van de meest innovatieve marketingoplossingen.

Dus waarom zou je met Hendex werken? Omdat wij staan voor 100% toewijding, betrouwbaarheid en ervaring. Wij zorgen voor een op maat gemaakte aanpak die perfect past bij jouw bedrijf en zorgen voor een snelle en effectieve uitvoering van je campagne. Kies voor Hendex en ervaar zelf hoe we jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunnen tillen.
 

ADVIES GESPREK AANVRAGEN

Wij werken door heel Nederland en in het buitenland. Twijfel je nog over wat de beste buitenreclame strategie is voor jouw merk? Neem dan contact met ons op via 085 06 06 269 of vraag een adviesgesprek aan. Wij denken graag met jou mee.

Wij zijn internationaal actief.